red salad

Wees wijs met wat je (w)eet

wat zegt jouw lichaam?

Voeding en leefstijl zijn de basis van gezondheid en welzijn. We zijn continu bezig met het opdoen van kennis over de werking van voeding en delen die kennis graag. Ons doel? Iedereen gezonder en meer verbonden laten voelen met wat goed is voor ons lichaam en geest. Dit noemen wij food-wise.

Omdat niet alles voor iedereen werkt, is het belangrijkste onderdeel van food-wise het luisteren naar je eigen lichaam. Wij helpen jou hierbij door je te voorzien van voldoende achtergrondinformatie over voedingswaarden en de werking van voeding in het lichaam. Daarbij vermijden we hypes, trends en claims. Zo helpen wij jou op weg bij het leren over welke voeding het goed doet op welk moment. Proef, voel en wees mindful: wat is het effect in jouw lichaam? Laat je lichaam je keuzes leiden. Be food-wise.

 

Duurzaamheid

Bij HartBiet geven we om de planeet en om elkaar. We vinden dit een wonderschone wereld, houden van de natuur en zijn dankbaar voor de schitterende dingen die het ons geeft. Al doende leert men, en zodoende worden ook wij steeds wijzer in onze inkoop-keuzes wat betreft lokaal, seizoensgebonden en biologisch. Achter de schermen hebben we een minimale voedselverspilling; we koken elektrisch, scheiden afval, gebruiken biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen en take-away materiaal. Duurzaam ondernemen gaat stap voor stap, in samenwerking met onze partners en gasten. Zo komen we langzaam steeds dichter bij ons ideaal: volledig duurzaam ondernemen.

chickpeas

Hartbiet Catering

Ben je op zoek naar een gezonde en inspiratievolle catering voor je bedrijfslunch of evenement? HartBiet biedt lekkere gezonde maaltijden, op maat gemaakt en geleverd op locatie.

Naar catering